PITOPALVELU SULJETTU TOISTAISEKSI

Tarjoamme pitopalveluamme kaikkiin juhliinne. Ristiäiset, rippijuhlat, opintojuhlat, häät, hääpäiväjuhlat jne. Järjestämme myös muistojuhlatarjoilut.

Ravintolassamme voitte järjestää myös yksityistilaisuuksia (max.35 hlöä), kuten syntymäpäiviä, ja muita juhlia sekä kokouksia sopimuksen mukaan. Suurempiin juhliin tuomme pitopalvelumme perinteiseen tapaan. Mikäli tiloissanne on tavanomainenkin keittiö, niin pystymme valmistamaan suuren osan thairuoista paikanpäällä ja näin saatte ruoan parhaimmillaan, eli suoraan pannusta pöytään. Pystymme kuljettamaan ruoat kuumina ja maukkaina noin 1 tunnin ajomatkan päähän.

Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman aitoja ja maukkaita thaikeittiön luomuksia sekä suomalaista kotiruokaa. Käytämme tulisiakin mausteita taitavasti, mutta aina asiakkaiden toiveet huomioon ottaen. Pitopalvelustamme saatte tarvittaessa myös tarjoilun, kermakakun, pullat ja iltapurtavat ja te voitte keskittyä juhliinne ja vieraisiinne.

Ja mikä parasta. Kaikkiin ruokiin pääsette tutustumaan ennen juhlaanne elokuussa 2014 avatussa RICEssa Tampereen Kaukajärvellä. Valmistamme tilaamanne menun täydellisenä ja näin voitte varmistua juhlienne ruokatarjonnasta.

Valmistamme kaikki ruoat rakkaudella ja suomalaisia puhtaan ruoan periaatteita kunnioittaen.

Yrityksellämme on anniskeluoikeudet.

Tarjouspyynnöt rice@rice.fi  Kerro toiveesi, niin suunnittelemme yhdessä teille sopivan ja maistuvan palvelun.

PS. Puhumme suomea, englantia ja thai -kieltä. PS. We can speak Finnish, English and Thai.

 

Galleria

 

Päivitämme parhaillaan catering -sivustoa.

 

Thaimaalainen pitopalveluruoka

Thaimaalainen pitopalveluruoka

Tarjouspyyntö

Haluan varata

PitopalvelunKokoustilat

Haluan tilata

"Haluan vuokrata myös astiastonne käyttöön juhlan ajaksi"

Kyllä

Roskapostin suodatin

captcha